Salts des de Berlín

La Fundació Arranz-Bravo presenta L’alegria del salt una exposició de Xavier González Arnau (Terrassa, 1980) en que presenta la seva última producció pictòrica. S’inaugura el dia 25 d’abril amb una performance al so de música techno del DJ Fra. La mostra es podrà veure fins el proper 9 de juny de 2013.

Parlar de Xavier González Arnau és parlar de pintura, música, pensament i poesia. L’artista considera la pintura com un confí per expressar les veritats de l’esperit, i és amb altres disciplines amb les que es presta per connectar i enriquir l’experiència. En el cas de les accions és amb la sensiblitat musical que intersecciona, fa visible el que és invisible. La unió, participació i consonància de les arts són transmissores per expressar la perpetuïtat de l’ànima.

Eidètica i sinestèsia dónen forma a l’obra d’un artista de vocació plàstica i llibertat romàntica amb voluntat esperançadora per emergir més enllà de la materialitat superficial. Resident a Berlín des de 2004, ha exposat en reiterades ocasions a aquesta ciutat, hi ha desprès la seva essència universal a Gijón, Londres, Roma, d’entre altres ciutats. A González Arnau no només li interessa el pont que separa la vida i la mort, creu i es reafirma en la perseverància i amb una pintura feta des del cor.
540747_10151504917374718_1719882722_n

Bon Art, abril- maig 2013

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s